Продължете към съдържанието

Добре дошли в Аквапарк "Витус"

Лесно достъпен с кола или автобус, аквапарк „Витус“ Асеновград ще ви посрещне с чист въздух, слънце, филтрирани и обработвани с препарати басейни, паркинг, обезопасени огромни площи, храна и напитки в екопак опаковки и много други екстри. 

За малки и големи посетители, водният парк предлага изключително ниво на вълнение и доставя „аква“ приключение, различно от всяко друго.

Ежедневни забавления

Комплексът представлява атрактивни каскадни басейни, които съчетани с богатата растителност в местността „Арменка“, създават неповторим уют и спокойствие на своите гости. В комплекса в допълнение на петте основни басейна са изградени – детски басейн, детски площадки, ресторант, заведение за бързо хранене, бар и др.

1-во ниво включва: полуолимпийски басейн с дълбочина от 1.80 до 2.00м (подходящ за провеждане на състезания, тренировки и уроци по плуване), басейн с дълбочина от 0.90 до 1.20м, като в него има монтирани водни пейки с хидромасажни дюзи, детски басейн с дълбочина 0.40см, бар и заведение за бърза закуска.

2-ро ниво включва: детски кът с пързалки и катерушки, ресторант-градина с 80 места (който през деня предлага домашна кухня), кръгъл басейн с дълбочина 1.40м.


Събития в Аквапарк „ВИТУС“

Състезания

Курсове

Тематични вечери

4 години Витус

Откакто сме създали Аквапарк “Витус”, той не е спирал да се развива, добавили сме нови удобства за посетителите, повишено е качеството на обслужване в обекта.

  Лятото може да бъде по-вълнуващо от всякога! Не пропускай да посетиш единствения по рода си аквапарк, изграден на четири нива – с басейни, детски кът с пързалки, барове и ресторант-градина!

"Всичко добро, всичко вълшебно се случва между юни и август."

Джени Хан – „Лятото, в което станах красива“